Var på sverigekartan

Klicka på navigeringsknappen som finns på campingplatserna för information om denna campingplats. Vill du veta vad vägbeskrivningen är eller hur man kör? Klicka på "PLAN ROUTE" i fönstret som öppnas och Google Maps hjälper dig vidare.

Längst ner hittar du en översikt över alla campingplatser med avstånden i km från camping till camping.

En översikt över var Rondje Zwedens campingplatser finns på kartan.
pekare
Kallsedet Fjällcentrum

Kallsedet Fjällcentrum

Mitt i den överväldigande naturen, mellan sjöar och fjälllandskap ligger vårt fjällcenter med camping som består av 25 platser, de flesta belägna på och med fri utsikt över sjön, stugor, vandrarhem, gruppboende, butik och mysig fjällcafé.

pekare
Fjällnäs Camping & Stugor

Fjällnäs Camping & Stugor

Mitt i Funäsfjällens imponerande berg ligger denna vänliga camping med 25 campingplatser och 3 lägenheter. Campingen ligger direkt vid Malmagensjön där du kan fiska öring och harr. Renarna går över vår camping eller vilar på gräsmarken. Vår camping är den perfekta platsen för fredssökare och aktiva semesterfirare.

pekare
Ljusdals Camping

Ljusdals Camping

Ljusdals Camping ligger i vackra Hälsingland (Gävleborg län). Ljusdals stad ligger 2,9 km bort så nära för dina matvaror. Det finns också resor i området. Vår camping har en vacker sandstrand vid sjön Växnan. Här kan du bada, fiska och åka båt. Markerade vandringsleder utgår från campingen!

pekare
Våmåbadets Camping

Våmåbadets Camping

I hjärtat av Dalarna hittar du Våmåbadets Camping, lugnt beläget på en vacker strand vid Våmå mynning i sjön Orsa. Med ett helrenoverat servicehus är du säker på en trevlig vistelse. Smaka på det riktiga Sverige, upplev och upptäck Dalarnas vackra natur, traditioner och kultur.

pekare
Hedesunda campingplats

Hedesunda campingplats

Hedesunda Camping ligger nära byn Hedesunda och ser ut som en vackert anlagd park. En lugn och vackert belägen camping vid vattnet med egna bryggor och härlig sandstrand. Den perfekta destinationen för simmare, fiskare, cyklister och andra bon vivants.

pekare
Falkudden Camping och Stugby

Falkudden Camping och Stugby

Camping i södra Dalarna, 1,5 timme över Stockholm. Liten mysig camping med café på vattnet har 32 platser med el och härlig badstrand, 14 stugor och tältplatser, varav några ligger vid vattnet. Hundar är välkomna. Massor av natur för promenader och cykling. Vi hyr motorbåtar, kanoter och trampbåtar.

pekare
Råda Camping, Stugor & Outdoor

Råda Camping, Stugor & Outdoor

Upplev en härlig och oförglömlig semester i Sverige! Njut av tystnaden i naturen eller delta i någon av de unika aktiviteterna på stranden, på vattnet eller i skogen!

pekare
Campingplats Tiveden

Campingplats Tiveden

Camping Tiveden är som en saga! Gömd i de gamla skogarna, nära NP Tiveden och direkt på den klara sjön; Unden. Fina platser för husvagn, husbil eller tält, men även bekväma Stugors. Utomhus: vandrings-, vandrings- och cykelleder. Fiske, simning, kanotpaddling och segling.

pekare
Stensjö Camping & Vandrarhem

Stensjö Camping & Vandrarhem

Ett barnparadis under högsäsong med många utomhusaktiviteter. Gott om frid och njut av den vackra naturen. 1001 vandringsmöjligheter i en fantastisk miljö. Vacker sjö: bad, fiske och kanotpaddling.

pekare
Sandviks campingplats

Sandviks campingplats

Välkommen till Sandviks naturcamping! Sandviks camping är det perfekta semestermålet för naturälskare, fredssökare och äventyrliga campare.

km avstånd

En översikt över alla campingplatser med avstånden i km från camping till camping.

Deltagare

Se alla campingplatser som är anslutna till Rondje Zweden här.

Provinser

Information om de svenska landskapen och vilka campingplatser som finns här.

typiskt svenska

Några typiska kulturföremål som Sverige är så känt för.